ELEKTRISCHE HUISINSTALLATIE PDF

Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Meztir Mazumi
Country: El Salvador
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 6 August 2005
Pages: 230
PDF File Size: 9.39 Mb
ePub File Size: 14.65 Mb
ISBN: 781-4-89986-389-5
Downloads: 45425
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulukora

Veel mensen leggen hun elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat ze de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen. Fix-o-CadTrikkerElectrodrawVisio.

De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de elektrotechnicus nodig heeft. Dit is veruit de eenvoudigste oplossing. Een pixel heeft een kleur en een positie in een raderwerk, maar geen grootte.

Ook een situatieschema is niet zo moeilijk. Zelfs onervaren gebruikers kunnen tekeningen van hoge kwaliteit produceren met ProfiCAD. Om een bestand te downloadenklik met de linker muisknop en er verschijnt een drop down menu.

Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. Gratis download voor Windows. Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor Nee bedankt, doorgaan met downloaden van ProfiCAD. Het grootste nadeel is dat men eerst veel tijd moet besteden aan het tekenen van de symbolen.

  BR1600CD MANUAL PDF

Het probleem met het AREI is dat men de actuele informatie moeilijk kan bemachtigen. Waar vind ik een versie van het AREI die up-to date is? We zijn trots op de eenvoudige installatie en lage systeemeisen. Plaats gewoon elektrische symbolen in de tekening en bevestig de draden. Dankzij de Unicode-technologie kunnen teksten in elke taal worden geplaatst. Het programma genereert een netlijst, stuklijst en lijst van draden. Softonic-recensie ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen.

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Klik hier voor instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Sommige functies vereisen Javascript, maar dat is uitgeschakeld.

Installeer nu de nieuwe Firefox.

Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser: Het programma bevat meer dan duizend verschillende technische symbolen, die stuk voor stuk zijn ondergebracht in een overzichtelijke lijst aan de linkerkant van het scherm.

Download en installatie hulp. Het programma bevat een uitgebreide bibliotheek van elektrische symbolen en het is gemakkelijk om uw eigen symbolen te maken. Het programma is gratis voor niet-commercieel gebruik en kan onbeperkt gebruikt husinstallatie.

Kies daaruit de gepaste optie in functie eldktrische uw browser:. Hetzelfde geldt voor opties zoals het automatisch bijhouden van een zogenaamde netlijst en materiaalstaat: Bovendien bevatten ze geen AREI-symbolen, maar als men voor deze optie kiest is het misschien mogelijk om die symbolen te importeren.

  AMORES PREPAGO MADAME ROCHY PDF

De grootte waarmee een afbeelding, bestaande uit vele pixels, wordt voorgesteld is afhankelijk van de resolutie van het uitvoerapparaat beeldscherm, printer, ProfiCAD voldoet voor ervaren professionals, maar is dankzij elektrixche logische en kleurrijke uiterlijk ook uitermate geschikt om de technische tekenkunst onder de knie te krijgen.

Stellarium Planetarium op je pc.

Het A.R.E.I. voor doe-het-zelvers.

Je download is klaar! Vertrek niet zonder je download! Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum! In principe zijn alle teksten van het AREI vrij verkrijgbaar, maar dat is via de publicaties in het Staatsblad.

Via een editor vul je die huisinwtallatie aan met zelfgemaakte symbolen.

Frank’s website

ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. Men bereikt reeds een behoorlijk resultaat door in Ms Paint een schema te tekenen op A3 formaat en dat te printen op A4 formaat. Voorbeeld 3 van een situatieschema in.